Hvem er vi

Speciallæge Niels Wagner
Speciallæge 1994. Uddannet på øre- næse- halsafdelingerne Glostrup, Gentofte og Rigshospitalet. Herefter arbejdet som afdelingslæge i 4 år på Rigshospitalet og fra 2008 til 2014 overlæge på øre- næse- halsafdelingen, Hillerød hospital. Har arbejdet bredt med øre -næse- halssygdomme men haft særlig interesse i næse- og bihulekirurgi, kikkertoperation af spytkirtler (sialoendoskopi) og stemmebåndslidelser. Har endvidere stor erfaring med drænbehandling af børn, ultralydsundersøgelse af hals, snorken, søvnapnø, allergi og svimmelhed.

Lene Due Pedersen
Uddannet sygehjælper. Ansat på øre-næse-halsafdelingen Hillerød fra 1977. Har arbejdet i klinikken siden 1994 og har stor erfaring som operationsassistent samt høreprøver, allergitest og behandling af svimmelhed.

Berit Hallengren
er uddannet ergoterapeut og ansat i klinikken 1/8 2008. På trods af, at der ikke er egentlig ergoterapi i øre-næse-halsspecialet har Berit med lynets hast lært hvad der er optimalt for at varetage de mange funktioner, der findes i klinikken. Laver høreprøver, prik-test, svimmelhedsbehandling og administration