Hvem er vi

Speciallæge Niels Wagner

Speciallæge 1994. Uddannet på øre- næse- halsafdelingerne Glostrup, Gentofte og Rigshospitalet. Herefter arbejdet som afdelingslæge i 4 år på Rigshospitalet og fra 2008 til 2014 overlæge på øre- næse- halsafdelingen, Hillerød hospital. Har arbejdet bredt med øre -næse- halssygdomme men haft særlig interesse i næse- og bihulekirurgi, kikkertoperation af spytkirtler (sialoendoskopi) og stemmebåndslidelser. Har endvidere stor erfaring med drænbehandling af børn, ultralydsundersøgelse af hals, snorken, søvnapnø, allergi og svimmelhed.

Speciallæge Niels Råberg

Uddannet læge i 1990.Uddannet speciallæge i øre, næse, halssygdomme i 2002.
Ledende overlæge på øre, næse, hals afdelingen inklusiv audiologisk klinik på Gentofte/Hillerød sygehus fra 2005-2012.
Herefter virksomhedsansvarlig på hospitalet Valdemar og Aleris Hamlet Ringsted fra 2013 til 2017.
Derudover konsulent på læbe-gane-instituttet, medlem af bestyrelsen i Dansk Laryngologisk selskab og ansvarlig for øre-kirurgi på Grønland.
Udgivet videnskabelige artikler og holdt foredrag i diverse sammenhænge.

Lene Due Pedersen

Uddannet sygehjælper. Ansat på øre-næse-halsafdelingen Hillerød fra 1977. Har arbejdet i klinikken siden 1994 og har stor erfaring som operationsassistent samt høreprøver, allergitest og behandling af svimmelhed.

Michelle S. H. Larsen

Uddannet sygeplejerske siden 2012. Bred erfaring med forskellige specialer inden for sundhedsvæsenet, heraf blandt andet operationssygeplejerske.

Har arbejdet i klinikken siden Marts 2020 og har erfaring som operationsassistent samt høreprøver,  allergitest og behandling af svimmelhed.