Tlf. 49 21 53 00 Telefon åben i hverdage kl. 9-11.
Bestil tid under menu selvbetjening Henvisning er ikke nødvendigt
Adresse. Wagner & Råberg Søndre Strandvej 10 3000 Helsingør

Hvem er vi

Niels Råberg

Speciallæge

Niels Wagner

Speciallæge

Lene Due Pedersen

Klinikassistent

Speciallæge Niels Råberg
Uddannet speciallæge i øre, næse og halssygdomme i år 2001 og har arbejdet som læge siden 1990.
Ledende overlæge i 7 år på Hillerød og Gentofte øre, næse og halsafdelinger hvor jeg var initiativtager til at etablere kræftpakke princippet i udredning og behandling.
Har arbejdet på Læbe Gane centret i Hellerup hvor børn og voksne med svære gane og hals sygdomme blev vurderet.

Speciallæge Niels Wagner
Speciallæge 1994. Uddannet på øre- næse- halsafdelingerne Glostrup, Gentofte og Rigshospitalet. Herefter arbejdet som afdelingslæge i 4 år på Rigshospitalet og fra 2008 til 2014 overlæge på øre- næse- halsafdelingen, Hillerød hospital. Har arbejdet bredt med øre -næse- halssygdomme men haft særlig interesse i næse- og bihulekirurgi, kikkertoperation af spytkirtler (sialoendoskopi) og stemmebåndslidelser. Har endvidere stor erfaring med drænbehandling af børn, ultralydsundersøgelse af hals, snorken, søvnapnø, allergi og svimmelhed.

Lene Due Pedersen
Uddannet sygehjælper. Ansat på øre-næse-halsafdelingen Hillerød fra 1977. Har arbejdet i klinikken siden 1994 og har stor erfaring som operationsassistent samt høreprøver, allergitest og behandling af svimmelhed.

Michelle S. H. Larsen
Uddannet sygeplejerske siden 2012. Bred erfaring med forskellige specialer inden for sundhedsvæsenet, heraf blandt andet operationssygeplejerske.
Har arbejdet i klinikken siden Marts 2020 og har erfaring som operationsassistent samt høreprøver,  allergitest og behandling af svimmelhed.