Tlf. 49 21 53 00 Telefon åben i hverdage kl. 9-11.
Bestil tid under menu selvbetjening Henvisning er ikke nødvendigt
Adresse. Wagner & Råberg Søndre Strandvej 10 3000 Helsingør

test

dfdfd

Michelle S. H. Larsen

Uddannet sygeplejerske siden 2012. Bred erfaring med forskellige specialer inden for sundhedsvæsenet, heraf blandt andet operationssygeplejerske.
Har arbejdet i klinikken siden Marts 2020 og har erfaring som operationsassistent samt høreprøver, allergitest og behandling af svimmelhed.

Lene Due Pedersen

Uddannet sygehjælper. Ansat på øre-næse-halsafdelingen Hillerød fra 1977. Har arbejdet i klinikken siden 1994 og har stor erfaring som operationsassistent samt høreprøver, allergitest og behandling af svimmelhed.

Niels Wagner

Speciallæge 1994. Uddannet på øre- næse- halsafdelingerne Glostrup, Gentofte og Rigshospitalet. Herefter arbejdet som afdelingslæge i 4 år på Rigshospitalet og fra 2008 til 2014 overlæge på øre- næse- halsafdelingen, Hillerød hospital. Har arbejdet bredt med øre -næse- halssygdomme men haft særlig interesse i næse- og bihulekirurgi, kikkertoperation af spytkirtler (sialoendoskopi) og stemmebåndslidelser. Har endvidere stor erfaring med drænbehandling af børn, ultralydsundersøgelse af hals, snorken, søvnapnø, allergi og svimmelhed.

Niels Råberg

Jeg er uddannet speciallæge i øre, næse og halssygdomme i år 2001 og har arbejdet som læge siden 1990.
Ledende overlæge var jeg i 7 år på Hillerød og Gentofte øre, næse og halsafdelinger hvor jeg var initiativtager til at etablere kræftpakke princippet i udredning og behandling.
Igennem alle årene har mit hovedfokus i arbejdet og ledelsesrollen været arbejdet med kvalitetssikring og patientsikkerhed og jeg har været med til at akkreditere begge sygehusafdelinger, som ansvarshavende, helt fra bunden af.
Efter Gentofte har jeg arbejdet som virksomheds ansvarlig overlæge på Valdemar Privathospital, senere Aleris Hamlet, med ansvar for kvalitet og faglighed.
Gennem 2 år var jeg ansvarlig for ørekirurgien i Grønland og har været med i gruppen af kirurger der reducerede ventetiden til øreoperationer fra 10 år til 1 år i Grønland.
Jeg har arbejdet på Læbe Gane centret i Hellerup hvor børn og voksne med svære gane og hals sygdomme blev vurderet.
Gennem 4 år har jeg nu arbejdet som praktiserende speciallæge, dels i Helsingør, dels i Nakskov
Jeg har altid været meget aktiv i behandlingen af patienter, udover min ledelses rolle, og jeg er en meget erfaren kirurgi med flere end 2000 øreoperationer, 1000 stemmelidelse/hals operationer og med et operationstal på over 5000 tonsillektomier (mandelfjernelse) er jeg en af de mest erfarne kirurger inden for mine felter i Danmark. Gennem min karriere har jeg haft fokus på behandling af børn, de fleste af mine operationer er på børn og unge, og særlig forløb med sårbare og bekymrede børn har været i centrum.
Jeg har været medlem af bestyrelsen for ”Dansk selskab for laryngologi”(stemmelidelser) og været med til at italesætte og starte nye behandlinger for stemmelidelser.
Jeg har forsket i halslidelser og spytkirtel sygdomme og har mange internationalt offentliggjorte artikler samt foredrag.
Mit hovedfokus er høj kvalitet i behandlingen og patienttilfredshed. Dette føler jeg kan levere i samarbejde med min kollega Niels Wagner, og tilsammen kan vi tilbyde behandlinger på overlægeniveau inden for øre, næse og halslidelser med kontinuitet og kvalitet i behandlingsforløbene, til gav og glæde for vores patienter.